Lukion virtuaaliset avoimet ovet torstaina 3.12.2020 klo 15.00

Lukion avoimet ovet torstaina 3.12.2020 klo 15.00

 

Helsingin Uuden yhteiskoulun syksyn ensimmäiset avoimet ovet järjestetään torstaina 3.12. etätapahtumana verkossa. Virtuaalisten avoimien ovien aikana pääset tutustumaan lukioomme, sen opiskelijoihin ja saat kuulla, millaista on opiskella Huikassa. Avoimien ovien alussa kuulet muun muassa esittelyn lukiomme yleislinjasta ja tapaat rehtorimme Katri Hirvosen. Yleislinjan esittelyn jälkeen kuvataidelinjamme vetäjä Paula Miettinen esittelee kuvataidelinjan ja kertoo, kuinka sinne voi hakea.

 

Virtuaaliset avoimet ovet striimataan Helsingin Uuden yhteiskoulun Youtube-kanavan kautta. Voit halutessasi myös esittää huikkalaisille kysymyksiä Youtube-chatin kautta, mutta muista silloin kirjautua Google-palveluun. Illan seuraamista varten palveluun ei tarvitse kirjautua.

 

Avoimien ovien linkki julkaistaan myöhemmin kotisivuillamme ja tilaisuus on katsottavissa myös Youtube-kanavallamme. Tallenne avoimista ovista on katsottavissa myös myöhemmin.

 

Torstaina 21.1.2021 kello 14 järjestetään toiset avoimet ovet perinteisesti paikan päällä, mikäli epidemiatilanne sen sallii. Muussa tapauksessa tilaisuus on verkossa. Tiedotamme tilanteesta kotisivuillamme!

 

Lisää tietoa hakuajoista ja kuvataidelinjalle hakemisesta löydät alla olevasta linkistä.

 

Hae meille lukioon

 

Lämpimästi tervetuloa!