PK-35 aloittaa yhteistyön lukiomme kanssa

HALUATKO YHDISTÄÄ LUKION JA FUTIKSEN?

 

Pelaajakehitykseen vahvasti satsaava PK-35 on aloittanut tätä toimintaansa tukevan yhteistyön Helsingin Uuden yhteiskoulun (HUYK) kanssa.

 

Motivoituneilla ja tavoitteellisilla lukioikään ehtineillä pelaajilla on nyt erinomainen mahdollisuus yhdistää joustava opiskelu laadukkaaseen jalkapalloharjoitteluun. Tämän hienon tilaisuuden tarjoaa Helsingin Uusi yhteiskoulu, joka sijaitsee Pihlajamäessä aivan MagneCit Areenan vieressä.

 

Oppilaat hakevat lukioon normaalisti yhteishaun kautta, joten kouluun vaadittavan keskiarvon on täytyttävä. Tämän kevään yhteishaku päättyy tiistaina 10. maaliskuuta, joten hakijoiden kannattaa toimia nyt ripeästi!

 

HUYK:n futisryhmä muodostetaan jo tulevalla lukukaudella eli ensi syksystä eteenpäin. Se koostuu sekä tytöistä että pojista, joiden monipuolisesta ja korkeatasoisesta valmennuksesta vastaa PK-35. Koulun lukujärjestys ja kuusijaksojärjestelmä tukevat niin opiskelua kuin jalkapalloa.

 

Normaali koulupäivä alkaa yleensä kello 9.00 ja päättyy 14.30. Lukio auttaa pelaajia laatimaan optimaalisen lukujärjestyksen ja haluaa näin taata heille mahdollisuuden ammattimaiseen harjoitteluun aamuisin sekä aikaisin iltapäivisin.

 

HUYK:n ja PK-35:n välisen yhteistyön merkittäviä etuja ovat myös lyhyet etäisyydet. Koska koulun ja treenikentän välisiin matkoihin ei kulu turhaa aikaa, lukiolaispelaajat voivat keskittyä rauhassa itse pääasiaan eli opiskeluun ja harjoitteluun. HUYK ja MagneCit Areena sijaitsevat muutenkin hyvien kulkuyhteyksien varrella.