Ruokalista

Ruokalista

MENU 14.5 -20.5.2020 (viikko 20-21)

 

Torstai

Broileripasta (L)

Kasvis-papulasagnette (L)

 

Perjantai

Chili con Carne (L,G)

Chili sin Carne mifulla (L,G)

 

Maanantai

Lohikiusaus* (L,G)

Juustoinen soija-kasviskiusaus (L,G)

 

Tiistai

Jauhelihatortillat (L)

Kasvis-soijatortillat (L)

 

Keskiviikko

Broilerikastike ja spagettia (L)

Pinaatti-quornkastike ja spagettia (L)

 

Lihan alkuperämaa ja tarkemmat allergeenitiedot ilmoitetaan päivälistoilla

M= Maidoton G=Gluteeniton L=Laktoositon V=Vegaaninen S=Sianliha

*MSC-sertifioitu kala P=Pähkinä

 

 

Muutokset ruokalistoissa mahdollisia. Kysy mahdollisista muutoksista.