Tervetuloa seiskalle!

Helsingin Uusi yhteiskoulu

Hei tuleva 7.-luokkalainen!

 

Tervetuloa oppilaaksi Helsingin Uuteen yhteiskouluun. Olemme iloisia, että aloitat meillä 7. luokalla ensi syksynä. Koulussamme aloittaa yhteensä 125 uutta seiskaluokkalaista.

 

Pidimme etävanhempainillan torstaina 27.5. 2021. Julkaisimme siellä ryhmäjaon. Alla on linkki illan esitykseen. Valitettavasti emme voi julkaista ryhmien nimilistoja täällä. Jos teillä on kysyttävää ryhmäjaosta, voitte olla yhteydessä apulaisrehtori Asta Kiiskeen sähköpostilla asta.kiiski@huyk.fi

 

Huoltajille ja oppilaille on lähetetty wilmatunnukset postissa toukokuun alussa. Voitte olla yhteydessä kouluun ja tulevaan ryhmänohjaajaan myös wilman kautta. 

 

Vanhempainillan esitys

Vanhempainillassa esiin tulleita kysymyksiä ja vastauksia

 

Onko koululla tarjolla oman äidinkielen (venäjä) opetusta tai onko opetusta mahdollista saada?

 

Kyllä on. Meillä on sekä venäjän että somalikielen oman äidinkielen opetusta tarjolla omassa koulussa.

 

Onko valinnaista A-kieltä pakko jatkaa?

 

Meidän koulussa valinnaisen kielen pois jättämisestä tehdään anomus, johon tulee huoltaja ja opettajan lausunnot. Kannustamme kielen opiskelun jatkamista.

 

Onko koulussa tarjolla A-saksaa?

 

 Kyllä on.

 

Onko koulussa tarjolla A-ranskaa? 

 

Ei ole. Meillä voi valita b2-ranskan 8. ja 9. luokalle valinnaisaineena.

 

Tältä sivulta löydät yläkoululaisen oppaan, johon on koottu yläasteen koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyviä asioita. Oppaasta löydät myös kaikki tärkeät yhteystiedot, jos haluat olla meihin yhteydessä ennen syksyä.

 

7.-luokkalaisen opas 

 

Koulu alkaa keskiviikkona 11.8. klo 9. Pidämme ensin nimenhuudon koulun A-aulassa. Ensimmäiset koulupäivät vietetään oman luokan ja ryhmänohjaajan kanssa omaan ryhmään ja kouluun tutustuen.

 

Nähdään elokuussa!